Cummins moottorit

Peveko myy tehdasuusia Cummins 4B ja 6B moottoreita toimitusmyyntinä (n. 60-120 pv)

Uudet 4B ja 6B Short Block (puolimoottori), Long Block (täysmoottori ilman apulaitteita), Extended Long Block (täysmoottori osittain apulaitteilla)

Ei runkoveloituksia eikä korjauspantteja, vaan saat uuden moottorin, johon voit siirtää apulaitteet vanhasta moottoristasi ja jatkaa matkaa.

Nämä 4B ja 6B moottorit valmistetaan Kiinassa Cummins vaatimusten mukaisesti ja ovat samoja ”replace”-moottoreita joita voit tilata myös USA:sta Cummins myyjiltä hieman kalliimmalla hinnalla.

Me toimitamme suoraan valmistavalta tehtaalta sinulle uuden moottorin todella kilpailukykyiseen hintaan.

Allaolevasta taulukosta näet mistä komponenteista eri valmistusasteen moottorit koostuvat. Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Huom, myös muita Cummins moottorimalleja saatavilla, esim ISB ja QSB, kysy!

Myös sylinterikansia ja merimoottoreiden pakosarjoja saatavilla erikseen, kysy!

Tiedustelut ja tilaaminen:

Lähetä moottorin sarjanumero (Engine Serial No) tai kuva moottorin tyyppikilvestä. Kilven löydät moottorisi vasemmasta etukulmasta (moottoria takaapäin katsottuna) ns. jakopään kotelosta. Oli sitten kysymyksessä kaivinkone, traktori, paikallismoottori tai venemoottori, niin tiedot tarvitaan jotta voidaan varmistaa että saat vastaavan moottorin kuin sinulla on nyt. Myös varaosakyselyissä ja tilauksissa tiedot tarvitaan.

Muista myös tilata tarvittavat suodattimet, tiivistesarjat, pumput, voiteluaineet, jäähdytysnesteet ja muut mahdollisesti asennuksessa uusittavat tarvikkeet ja osat. Ne löydät "Cummins varaosat" välilehdeltä, johon pääset suoraan tästä.