Grotamar 82 dieselbakteerin torjunta

Dieselin saas­tu­mi­nen. Mikrobien aiheuttamalla dieselin saastumisella on monta nimeä, kuten dieselbakteeri tai diesel-levä. Keksityt nimet kuvaavat yleensä mikro-organismeja, kuten bakteerit, hiivat ja homeet. Ajan myötä nämä itiöt ovat sopeutuneet erittäin hyvin elämään jopa uusimmissa die­sel­polt­toai­neis­sa ja jatkamaan lisääntymistään. Kattavasti aiheesta: www.dieselbakteeri.fi

Mark­ki­noi­den luotetuin ja tehokkain suoja-aine die­se­lil­le ja polt­to­öl­jyil­le

Grotamar 82 toimii nopeasti ja tehokkaasti kaikenlaisia mikro-organismeja vastaan. Jos dieseltankkiin on jo muodostunut biomassaa, on mekaaninen puhdistaminen tai tehokas kiertohuuhtelu tarpeen. Biomassamuodostumat ovat erittäin sitkeitä ja suojaavat mikrobeja todella hyvin. Normaalit mikrobinvastaiset lisäaineet eivät pääse paksun, limaisen biokalvon läpi.

Jos dieselsäiliössä olevaa biomassaa ei poisteta mekaanisesti tai kier­to­huuh­te­lu­me­ne­tel­mäl­lä, se on vakava uu­del­leen­saas­tu­mi­sen lähde. Tankissa olevat jäämät johtaisivat vääjäämättä uudelleen saastumiseen.

Huolellinen puhdistus on ensimmäinen askel onnistuneeseen dieseltankin puhdistamiseen. Mutta yksin puhdistus ei auta, vaan myös mikroskooppisen pieni mikrobi on tuhottava Grotamar:in avulla.

Grotamar 82 tarjoaa erinomaisen, pitäaikaisen suojan. Ei sisällä orgaanisesti sitoutunutta klooria. Liukenee hyvin biodieseliin, dieselöljyyn ja polttoöljyihin sekä dieselsekoituksiin. Lisää myös va­ras­toin­ti­säi­ly­vyyt­tä.

Grotamar 82 edut:

-Tehokas torjunta-aine mikrobeja vastaan
-Korroosiosuoja koko polt­toai­ne­jär­jes­tel­mäl­le
-Pitää polttoainesuuttimet puhtaina
-Voitelu polttoainepumpulle ja tiivisteille
-Puhdistava vaikutus koko polt­toai­ne­jär­jes­tel­mäl­le
-Suurten moot­to­ri­val­mis­ta­jien, ammattilaisten sekä viranomaisten hyväksymä tuote
-Lisäaineistettu polttoaine säilyy EN590 standardin mukaisena
-Alati kehittyvä ja tarpeisiin mukautuva tuote.

1L pullo, riittää jatkuvaan käyttöön 4000 litraan.


1L pullo 69,40 € sis alv 24%

Isommat määrät tarjouksen perusteella