Evinrude ja Mercury DFI 2-t öljy

LIQUI MOLYn uusi kaksitahtiöljy DFI-perämoottoreille Marine 2T DFI Motor OilKehitetty erityisesti Evinruden ja Mercuryn DFI-kaksitahtimoottoreille. DFI-moottoriöljyjen valikoima on ollut hyvin rajallinen, mutta nyt on tarjolla 5 litran astia kilpailukykyiseen hintaan. (vrt muilla gallona)

Saksalaisen moottoriöljy- ja lisäaineasiantuntijan LIQUI MOLYn veneilytuotteiden valikoima ei ole vielä vuottakaan vanha, mutta sen tarjonta laajenee entisestään. Marine 2T DFI Motor Oil on kehitetty nimenomaan suorasuihkutteisille kaksitahtimoottoreille, kuten esimerkiksi merkeille Evinrude ja Mercury.

Marine 2T DFI Motor Oil on osasynteettinen kaksitahtiöljy kaikille suorasuihkutusmoottoreille, erityisesti Evinruden E-Tec-moottoreille ja Mercuryn DFI-moottoreille.

Marine 2T DFI -moottoriöljy suojaa moottoria kulumiselta ja korroosiolta. Lisäksi se soveltuu myös muille veneiden kaksitahtimoottoreille. Se täyttää NMMA TCW-3:n vaatimukset, mikä kertoo öljyn erinomaisesta suorituskyvystä. Lisäksi se vastaa seuraavia vaatimuksia: Jaso FC, Jaso FD, ISO L-EGC ja EGD. Tämä öljy täydentää LIQUI MOLYn kaksitahtiöljyvalikoimaa, joka sisältää eri käyttötarkoituksiin niin mineraali-, osa- kuin täyssynteettisiäkin öljyjä.

Hinta sis alv 24%

5L astia: 82 € (16,40 € / L)

Laatikko: 4x5L 296 € (14,80 € / L)